DOPRAVA

MOŽNOSTI DOPRAVY

Doprava veškerého zboží objednaného v e-shopu ALVEUS-DREZY.CZ je zajišťována prostřednictvím přepravních společností:

TOPTRANS - Z důvodu kontrolovatelnosti obsahu zásilky během přepravy jsou tímto druhem dopravy expedovány zejména granitové dřezy, dřezy se skleněnou deskou a keramické dřezy. Pravděpodobnost, že zboží bude během přepravy poškozeno, je minimální a zákazník má možnost kontroly zboží při přebírání. Vaši zásilku můžete během přepravy sledovat pomocí aktualizovaného interaktivního odkazu, který Vám bude doručen systémem Toptrans na emailovou adresu, kterou jste zadali do Vaší objednávky v našem e-shopu.

PPL - Tímto druhem dopravy zpravidla expedujeme zejména lehčí zásilky, jako nerezové dřezy a baterie. Vaši zásilku můžete během přepravy sledovat pomocí aktualizovaného interaktivního odkazu, který Vám bude doručen systémem PPL na emailovou adresu, kterou jste zadali do Vaší objednávky v našem e-shopu.

 

CENA DOPRAVY

Doprava po ČR............. 89,-Kč  (nad 2500,- je doprava ZDARMA)

Doprava do SR............. 450,-Kč (nad 10000,- je doprava ZDARMA)

Zboží je do 24hodin od odeslání doručeno na Vaši adresu. Výhodou je, že Vás řidič před dodáním kontaktuje telefonicky a dohodne s Vámi čas doručení zásilky (služba je námi s přepravcem sjednána, nicméně za její plnění konkrétním řidičem neneseme zodpovědnost).

Osobní odběr České Budějovice............. 0,-Kč
Zboží si můžete vyzvedout po předchozí telefonické domluvě na našem výdejním místě v Českých Budějovicích. Tento osobní odběr je zdarma, jelikož zboží není odesíláno na jiné odběrné místo.

Osobní odběr - 24 výdejních míst............ 169,-Kč (nad 2500,- je vyzvednutí ZDARMA)
Zboží si také můžete vyzvednout na jednom z dalších 24 výdejních míst po celé České republice. Jedná se o výdejní místa společnosti TOPTRANS. Tuto možnost, Vám nejbližší místo, si jednoduše zvolíte ve Vaší objednávce. V opačném případě je zboží doručeno standartně na vaši adresu.

 

MOŽNOSTI PLATBY

Platba převodem............. 0,-Kč
Při tomto způsobu platby zašlete celkovou částku za objednané zboží na náš účet na základě námi vystavené faktury. Jako variabilní symbol uvádějte vždy číslo faktury/objednávky, abychom mohli bezproblémů spárovat Vaši platbu s objednávkou. Zboží bude expedováno ihned po připipsání platby na náš bankovní účet.

Platba dobírkou............. 49,-Kč
Při tomto způsobu platby Vám bude zboží doručeno kurýrní službou a předáno oproti zaplacení  jeho celkové částky.

 

DŮLEŽITÉ INFORMACE A UPOZORNĚNÍ

Pracovníci přepravní služby, kteří Vám zboží přivezou do 24 hodin od převzetí od nás, jsou zboží povinni dopravit pouze za první uzamykatelné dveře. Další manipulace se zbožím je pouze na Vaší domluvě s řidičem. Zboží je doručováno - PO - PÁ - 8:00-16:00 (v případě zájmu je možno sjednat za příplatek dopravu "TOP-TIME, "TOP-PRIVAT", "TOP-WEEKEND" - více informací k těmto službám naleznete na www.toptrans.cz)

Opět upozorňujeme, že je důležité zkontrolovat nepoškozenost zásilky - zejména u granitových dřezů je vhodné důkladně zkontrolovat, zda nejsou prasklé - ještě v přítomnosti řidiče a sepsat případně protokol o škodě. Reklamaci doručeného poškozeného zboží řešíte vždy s přepravcem.